Minikonfirmander

Minikonfirmand er et gratis tilbud for børn i 3., 4. og 5. klasse, og tidspunktet er:
torsdage kl. 14.15-15.30 i perioden oktober – december og april - juni. 

Hvad laver man til minikonfirmand?
Til minikonfirmand har vi fokus på det gode og trygge fællesskab. Ønsket er at skabe nogle hyggelige eftermiddage for børnene, hvor de kan udfolde sig kreativt. Det kan f.eks. være musikalsk, når vi synger årstidssange og salmer, eller når vi laver klippeklistre-projekter. Minikonfirmanderne opnår på den måde gennem leg og læring en fortrolighed med kirkens rum og fortællinger, som de kan tage med sig videre i livet.
I pausen får børnene en bid brød/frugt at spise.
Ofte bliver de ting minikonfirmanderne klippeklistrer brugt i løbet af kirkeåret. Det kan være, når der skal pyntes op til højtider i kirken, eller når vi har børnekirke. Børnene oplever således, at det de skaber, har en værdi for fællesskabet.

Hvis man tilmelder sit barn i efterår/vinter-perioden bedes man sætte kryds i kalenderen søndag den 10. december kl. 16.00, hvor minikonfirmanderne skal optræde med nogle sange ved "de ni læsninger", som er en musikgudstjeneste. Der er forprøve kl. 14.30, og mødepligt denne dag.

Minikonfirmand varetages af kirkesanger og børne- og ungemedarbejder Tine Skat Matthiessen, og man er meget velkommen til at henvende sig på mail: gillelejekirke@gmail.com eller på tlf.: 21293776, hvis man har spørgsmål.

   Næste undervisning for minikonfirmander