Sognepræst Ulla Skorstengaard

Sognepræst i Gilleleje Sogn:

Ulla Skorstengaard

Kontor:

Gilleleje Hovedgade 45

3250 Gilleleje

tlf. 2320 1051

e-mail: usk@km.dk

Præsterne i Gilleleje har fri om mandagen.

Ulla fortæller om sig selv ...

Jeg er født den 6.10.1962. Jeg har teologisk embedseksamen fra Aarhus Universitet. Har tidligere tillige været præst i Ramløse og Annisse, fra 1994-1999.

Jeg er vokset op i Sunds ved Herning, men har familierødder i det nordsjællandske. Min fars slægt er fra Helsinge, Skærød og Tjæreby.

Jeg har kirkelige rødder i FDF - er næsten "født" ind i dette frivillige og kirkeligt orienterede børne- og ungdomsarbejde. Jeg har læst i både Århus og København - og jeg især krydset klinger med filosofien og litteraturen undervejs i studiet for at lade kristendommen mødes med andre udtryksformer.

Jeg har tre børn. To vokse, Kristoffer født i 1987 og Ida fra 1991  og en 'efternøler', Holger født i 2002.

Jeg bor på Tisvilde Bygade 9 c, 3220 Tisvildeleje sammen med min yngste søn.

Løgumkloster 2012