Her kan du tjekke dine kirke krydser...

Alle konfirmander skal komme i  Gilleleje kirke til gudstjeneste mindst 10 gange

Det betyder, at I skal minimum i kirke 5 gange inden vinterferien og 5 gange efter - og selvsagt inden Jeres konfirmation.

Hvis du har din far eller mor eller en af dine bedsteforældre med - så tæller det dobbelt.  HUSK at du må godt komme i kirke flere gange, for HUSK at vi giver en præmie til den fra hvert konfirmationshold, der har været der flest gange.

Her har du muligheden for at se, hvor mange gange, vi har set dig i kirken - ved at gå ind under din konfirmationsdato.

Listerne opdateres løbende med jævne mellemrum. Seneste opdateringsdato kommer til at stå her:  13. december 2018 kl. 11:45.

Hvis du er uenig i antallet af krydser, så mail til os klik her

PS. Det er kun gudstjenester i Gilleleje kirke, der tæller, medmindre man har en ganske særlig aftale med en af os præster:)