Her kan du tjekke dine kirke krydser...

Alle konfirmander skal komme i  Gilleleje kirke til gudstjeneste mindst 10 gange

Det betyder, at I skal minimum i kirke 5 gange inden vinterferien og 5 gange efter - og selvsagt inden Jeres konfirmation.

Hvis du har din far eller mor eller en af dine bedsteforældre med - så tæller det dobbelt.  HUSK at du må godt komme i kirke flere gange, for HUSK at vi giver en præmie til den fra hvert konfirmationshold, der har været der flest gange.

Vi har noteret os, at der i år er en særlig flittig kirkegænger, som vi derfor nu vælger at belønne særligt - sådan at alle I andre stadig har en chance for at vinde holdkonkurrencen. Og husk, at med hold mener vi dem, der bliver konfirmeret på samme tidspunkt ;)

Her har du muligheden for at se, hvor mange gange, vi har set dig i kirken - ved at gå ind under din konfirmationsdato.

Listerne opdateres løbende med jævne mellemrum. Seneste opdateringsdato kommer til at stå her:  5. februar 2019 kl. 10:25.

Hvis du er uenig i antallet af krydser, så mail til os klik her

PS. Det er kun gudstjenester i Gilleleje kirke, der tæller, medmindre man har en ganske særlig aftale med en af os præster:)