Konfirmandundervisning

Sidste undervisning:

Tirsdag den 13.april og onsdag den 14.april er der konfirmandundervisning for sidste gang inden konfirmationen.

8.M

Tirsdag den 13.april møder 8 M kl. 9.00 hos mig på Poppelvang 20. Indgang fra Nellerupstien.

Vi mødes i haven og har undervisning. Konfirmanderne deles så op i hold og sendes ud på forskellige opgaver. Der bliver sørget for frokost (durumruller). Vi slutter kl. 13.00.

8. S

Onsdag den 14.april møder 8 S kl. 9.00
hos mig på Poppelvang 20. Indgang fra Nellerupstien.

For begge hold gælder - Husk ordentligt tøj og fodtøj til at være ude i!

Konfirmationer i 2021

Konfirmationerne lørdag den 15.maj vil foregå således:

Jonatan Bæk Larsen

Villads Fischer-Nielsen

Mila Wilsleff

Elisabeth Røpke Skibby

Jeppe Thelin

Anna Lisgaard

Samantha Stubkjær

Noah Nørdam Kirkebæk

Kasmir Sigurd Møller

Lucas Bloch

Frederik Hauerslev Hansen

Jonas Bagge

Natalie Frank Frimodt Hansen

Liv Aviaja Olmedo Gabe

Melanie Beck Lindorf Olsen

Emilie Kirstine Kold Knudsen

Cecilie Bertelsen

Konfirmationerne lørdag den 12.juni vil foregå således:

Emma Buch-Als

Laura Emilie Ebert-Jensen

Julia Marie Lindquist

Maline Møller Petersen

Clement Kroun

Freja Haugaard Hansen

Astrid Anna Grue Poulsen

Lukas Bechlund Skræm Andersen

Viktor Schneevoigt Larsen

Nicklas Voss Jørgensen

Martin Eduard Bierbaum

Mødetid til konfirmationen:

Konfirmanderne og familierne møder et kvarter før den tildelte tid i kirken. Familierne sætter sig ind på deres plads. 10.minutter før konfirmationen kan der tages billeder af konfirmanderne i kirken foran altret.

Mulighed for bytte af tid:

Det er muligt at bytte sin tid på dagen med en anden tid, hvis man kan finde en, der vil bytte tid. Et sådan bytte skal I meddele til mig på mail obo@km.dk. Jeg vil gerne have en mail fra begge konfirmanders forældre. Jeg skal senest have besked om en sådan bytning fredag den 29.april.

Hvor mange må man være?

Sådan som forsamlingsforbuddet gælder for Gilleleje kirke lige nu, betyder det, at hver konfirmand kan have 4 med i kirken ud over sig selv. Det er dog temmelig sandsynligt at dette forbud løsnes noget, når vi kommer hen til konfirmationerne den 15.maj og den 12.juni, så vi kan være flere på dagen.

Generalprøver for konfirmander og forældre:

Generalprøve for konfirmander og forældre til konfirmationerne lørdag den 15.maj finder sted som følger:

Tirsdag den 11.maj

Konfirmanderne til kl. 9.00 og 10.30 har generalprøve kl. 18.30 i kirken. Jeg vil gerne have, at både konfirmanden og mindst én forældre kommer.

Konfirmanderne til kl. 12.00 og 13.30 har generalprøve kl.19.30 i kirken. Konfirmanden og mindst én forældre skal komme.

Generalprøver for konfirmander og forældre til konfirmationerne lørdag den 12.juni finder sted som følger:

Tirsdag den 8.juni

Konfirmanderne til kl. 9.00 og 10.30 har generalprøve kl. 18.30 i kirken. Konfirmanden og mindst én forældre skal komme.

Konfirmanderne til kl. 12.00 har generalprøve kl 19.30 i kirken. Konfirmanden og mindst én forældre skal komme.