Kirkerytmik for 1-5 årige

Holdet henvender sig til forældre, der passer deres børn hjemme, dagplejere og evt. bedsteforældre, der gerne vil deltage i et dejligt musikalsk samvær, hvor børnenes sprog og motorik styrkes.

Vi synger, danser, leger og spiller nye og gamle børnesange, salmer og fagtesange.

Der fortælles historier med små rekvisitter, og vi bruger rasleæg, sæbebobler, og små musikinstrumenter m.m. til at stimulere barnets sanser.

Tidspunktet er fredage kl. 09.15 - ca. 10.30 i perioden 20. august – 30. juni, hvor vi starter i kirken med efterfølgende kaffe/te og brød i Sognegården.

Yderligere Informationer og tilmelding kan indhentes hos kulturmedarbejder og kirkesanger: Tine Skat Matthiessen på tlf.: 31698222 eller mail: tineskat@hotmail.com

Tilmelding nødvendig